Pályázatok

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Féléváthallgatás Norvégiában

A BME Vízépítési és Vízgazdálkodási Tanszéke ösztöndíj pályázatot hirdet BSc-s és MSc-s hallgatóknak féléváthallgatás és diplomamunka készítésére. A diplomamunka elkészítésének helye a trondheimi Norvég Műszaki és Tudományegyetem (Norwegian University of Science and Technology - NTNU) Vízépítési és Környezetmérnöki Tanszéke. A diplomamunkák témája a vízmérnöki területhez kapcsolódik. Az ösztöndíj fedezi az utazás költségeit, továbbá a megélhetésre és lakhatásra havi 900 eurót biztosít (2017. április végéig).

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó önéletrajzát, a lehallgatott szakirányos tárgyainak listáját és eredményeit, és esetleges szakmai és tudományos tevékenységének rövid ismertetését. A diplomamunka nyelve angol, ezért a középszintű nyelvtudás elvárt.

A pályázati anyagot digitálisan várjuk a baranya.sandor@epito.bme.hu e-mail címre.

A jelentkezés határideje: A pályázás folyamatos.

A mobilitás projekt az EGT Alap Ösztöndíj program keretében valósul meg, melyet a Tempus Közalapítvány gondoz. Az Ösztöndíj program célja, hogy elősegítse a nemzetközi együttműködések és a kölcsönös mobilitási programok megvalósítását annak érdekében, hogy ezzel fokozza Magyarország részvételét a lisszaboni/koppenhágai/bolognai folyamatokban, valamint hozzájáruljon a magyar és donor országok intézményei közötti hosszú távú kapcsolatok és szakmai együttműködések kialakításához.

Részletesebb információ a programról és dokumentum minták a Tempus Közalapítvány weboldalán érhetők el: http://www.tka.hu/