Ösztöndíjak, álláshirdetések

Állásajánlatról vagy ösztöndíjlehetőségről szóló felhívását Dr. Baranya Sándor tanszékvezető úrnak kérjük eljuttatni a baranya.sandor@emk.bme.hu e-mail címen.

 

 

Ösztöndíjak, pályázatok

A Duna-medence vízgyűjtő területe: adottságok, lehetőségek, regionális stratégiáka Bognár József Közgazdaság-kutató Alapítvány 2021. évi pályázati felhívása

A pályázat fődíja 300.000 forint, Bognár József-emlékérem, Bognár József-emléklap.

A pályázatok beadási határideje: 2022. január 31.

 

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet pályázatot hirdet alap- és mesterszakos felsőoktatási hallgatók részére, nemzetstratégiai jellegű vagy jelentőségű témakörben készült kiemelkedő diplomamunkák jutalmazására. A 2020/21/II. és a 2021/22/I. félévben megvédett diplomamunkákkal lehet pályázni, amennyiben a diplomamunka értékelése legalább 4-es.

Jelentkezési határidő: 2022. február 15.

Díjak: 100.000-300.000 forint között.

 

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány ösztöndíjpályázatot hirdet „Felsőoktatási Kutatói Ösztöndíj” elnyerésére. Az ösztöndíj célja a felsőoktatási képzésben részt vevő, tehetséges hallgatók kutatási tevékenységének és szakmai fejlődésének támogatása, amelynek eredménye tudományos cikk vagy TDK-dolgozat, illetve egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki alkotás.

Az ösztöndíj időtartama 4 hónap, az összdíjazás 320.000 Ft

A benyújtás határideje: 2022. január 31. 16 óra.

 

Építőmérnöki Kar honlapján jegyzett ösztöndíjak

 

Álláshirdetések

A Schönherz Bázis munkaerő-közvetítő cégen keresztül keres (akár pályakezdő) építőmérnököt egy budapesti cég, melynek fő profilja a mérnöki tervezés és kivitelezés, tanácsadás valamint a környezetvédelem.

Angol nyelvismeret szükséges,

AutoCAD tapasztalat előny.

 

Az ASE Rosatom keres Paksra vízépítőmérnököt, alapvetően Paks II tervek véleményezésére, egyeztetésére, koordinálására.

Angol szakmai nyelvismeret szükséges. Pakson albérletet biztosítanak, illetve esetlegesen bejárást 40-50 km távolságból.

Bővebb információ, jelentkezés: Romenda Tamás (tamas.romenda@afry.com)

 

Az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság pályázatot hirdet vízrendezési referensárvízvédelmi területi ügyintéző és folyó- és tógazdálkodási ügyintéző közalkalmazotti munkakörök betöltésére.

A jelentkezési határidő 2022. jan. 31. (referens állás) és február 2. (ügyintézői állások).

 

A Puraset Kft. (gyártási és kutatás-fejlesztési tevékenység ivó- és technológiai víztisztításban) lehetőséget biztosít a felsőoktatásban szakirányon tanuló hallgatók számára a gyakorlati/TDK/diplomaterv munkájukban a szakmai konzultációra.

Jelentkezés: Dr. Zádor István (istvan.zador@puraset.hu)

Emellett jelenleg is keresnek víztechnológia tervező / gépészmérnököt 1-3 év szakmai tapasztalattal, angol nyelvtudással Budapesten vagy Jászfényszarun.

 

Az Aquacomplex Kft. tervezőmérnök / szerkesztő munkakör betöltésére keres új kollégát víziközmű és csapadékvíz-elvezető rendszerek tervezése és úttervezés szakterületen is.

Infrastruktúra-építmérnöki területen szerzett BSc vagy MSc diplomával rendelkezők jelentkezését várják.

 

Az Ádám és Társa Kft. öntözéstechnikai szakembert keres önálló munkavégzésre debreceni központi irodájába és partnereik öntözéstechnikai rendszereinek kiépítésére országos kiszállással.

A megjelölt végzettség: öntözési szakmérnök vagy egyéb, releváns agrárképzettség.

Részletek itt.

 

A VIZITERV Consult Kft. Építőmérnök munkatársakat keres Statikus tervező és Vízépítő tervező feladatokra. Változatos tervezési projektek, esetenként terepi munkálatok, bejárások. Pályakezdők és tapasztalattal rendelkezők jelentkezését is várják.

Angol és/vagy francia nyelvtudás előny.

Jelentkezés, bővebb infó: titkarsag@viziterv.hu