Ösztöndíjak, álláshirdetések

Állásajánlatról vagy ösztöndíjlehetőségről szóló felhívását Dr. Baranya Sándor tanszékvezető úrnak kérjük eljuttatni a baranya.sandor@emk.bme.hu e-mail címen.

 

 

Ösztöndíjak, pályázatok

 

18-28 év közötti fiatalok jelentkezését várják a Duna Ifjúsági Tanácsba. Ha jól beszélsz angolul, foglalkoztat a Duna Régió jövője, és szívesen együttműködnél hasonló elhivatott fiatalokkal, jelentkezz itt 2022. augusztus 15-ig: https://danube-region.eu/danube-youth-council/

 

2022. július 1-ig lehet jelentkezni a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra, mely a kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatók számára egy plusz ösztöndíj az egyetemi tanulmányi ösztöndíjon felül. Részletek itt: https://epito.bme.hu/nfop2022 Jelentkezés: várhatóan Neptun-kérvényben.

 

Építőmérnöki Kar honlapján jegyzett ösztöndíjak

 

Álláshirdetések

A Schönherz Bázis munkaerő-közvetítő cégen keresztül keres (akár pályakezdő) építőmérnököt egy budapesti cég, melynek fő profilja a mérnöki tervezés és kivitelezés, tanácsadás valamint a környezetvédelem.

Angol nyelvismeret szükséges,

AutoCAD tapasztalat előny.

 

Az ASE Rosatom keres Paksra vízépítőmérnököt, alapvetően Paks II tervek véleményezésére, egyeztetésére, koordinálására.

Angol szakmai nyelvismeret szükséges. Pakson albérletet biztosítanak, illetve esetlegesen bejárást 40-50 km távolságból.

Bővebb információ, jelentkezés: Romenda Tamás (tamas.romenda@afry.com)

 

A Puraset Kft. (gyártási és kutatás-fejlesztési tevékenység ivó- és technológiai víztisztításban) lehetőséget biztosít a felsőoktatásban szakirányon tanuló hallgatók számára a gyakorlati/TDK/diplomaterv munkájukban a szakmai konzultációra.

Jelentkezés: Dr. Zádor István (istvan.zador@puraset.hu)

Emellett jelenleg is keresnek víztechnológia tervező / gépészmérnököt 1-3 év szakmai tapasztalattal, angol nyelvtudással Budapesten vagy Jászfényszarun.

 

Az Aquacomplex Kft. tervezőmérnök / szerkesztő munkakör betöltésére keres új kollégát víziközmű és csapadékvíz-elvezető rendszerek tervezése és úttervezés szakterületen is.

Infrastruktúra-építmérnöki területen szerzett BSc vagy MSc diplomával rendelkezők jelentkezését várják.

 

Az Ádám és Társa Kft. öntözéstechnikai szakembert keres önálló munkavégzésre debreceni központi irodájába és partnereik öntözéstechnikai rendszereinek kiépítésére országos kiszállással.

A megjelölt végzettség: öntözési szakmérnök vagy egyéb, releváns agrárképzettség.

Részletek itt.

 

A VIZITERV Consult Kft. Építőmérnök munkatársakat keres Statikus tervező és Vízépítő tervező feladatokra. Változatos tervezési projektek, esetenként terepi munkálatok, bejárások. Pályakezdők és tapasztalattal rendelkezők jelentkezését is várják.

Angol és/vagy francia nyelvtudás előny.

Jelentkezés, bővebb infó: titkarsag@viziterv.hu

 

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság folyó- és tógazdálkodási referens munkakörbe várja a diplomával rendelkező víz- és környezetgazdálkodási, mérnöki, építőmérnöki vagy vízépítő mérnöki végzettséggel rendelkező leendő munkatársát.
Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Részletek a www.kdvvizig.hu honlapon.