TDK konferencia – online

Elsődleges fülek

Az idei TDK konferenciát a járványhelyzet miatt online rendezzük meg 2020. november 12-én, 9 órai kezdettel. Idén az Építőmérnöki Karon 6 szekcióban 43 dolgozat mérkőzik meg egymással, kövessük együtt az előadásokat! Az online konferencia lehetőséget ad arra, hogy minden érdeklődő, akár nem egyetemi polgárok is, könnyen csatlakozhatnak és meghallgathatnak egy-egy érdekesnek ígérkező előadást.
 

Általános információk az egyetemi TDK portálon érhetők el (http://tdk.bme.hu/ ), itt bármelyik karhoz tartozó ikonra kattintva elérhetők az adott karon szervezett szekciók, a program, az egyes előadások rövid kivonata magyar és angol nyelven is. Az Építőmérnöki Kar oldala itt érhető el: http://tdk.bme.hu/EMK
 

Az online konferenciát MS Teams alkalmazásban tartjuk. Ehhez bárki csatlakozhat a fenti honlapon (http://tdk.bme.hu/EMK ) elérhető linkeken. A csatlakozás során használhatunk böngészőt (pl. Edge), de használhatjuk magát az ingyenes MS Teams programot is. Akik először használják az MS Teams alkalmazást, kérjük szánjanak kb. 10 percet a letöltésre, telepítésre, beállításra. A csatlakozáskor kérjük a kamerát és a mikrofont kapcsolják ki, hogy a beszűrődő zajok ne zavarják az előadásokat. Az előadások végén a felmerülő kérdések feltehetők írott formában, vagy mikrofonnal élő szóban.
 

A szokásos késő délutáni eredményhirdetés is online lesz, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 

Az Építőmérnöki Kar részletes programfüzet itt letölthető: http://tdk.bme.hu/Files/StaticFiles/EMK/EMK-program_vegl.pdf