Ösztöndíjak, álláshirdetések

Állásajánlatról vagy ösztöndíjlehetőségről szóló felhívását Dr. Baranya Sándor tanszékvezető úrnak kérjük eljuttatni a baranya.sandor@emk.bme.hu e-mail címen.

 

 

Ösztöndíjak, pályázatok

 

A Bognár József Közgazdaság-Kutató Alapítvány pályázatot hirdet "A Duna-medence vízgyűjtő területe: adottságok, lehetőségek, regionális stratégiák" témakörben. 30 oldal terjedelmű, még nem publikált, tudományos igényességű, magyar és angol nyelven megírt tanulmánnyal pályázhatnak a 40 év alatti szakemberek, beleértve az egyetemistákat, pályakezdőket is. A pályaművek beadási határideje 2022. szeptember 30. Az első díj 300.000 Ft. Bővebb infó a pályázati felhívásban: https://mta.hu/data/dokumentumok/egyeb_dokumentumok/2022/ujBJKA_p%C3%A1ly%C3%A1zati_felh%C3%ADv%C3%A1s_2022.pdf

 

2022. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány meghirdette Fontus ösztöndíját, melyet hidrológia, víztudomány, vízépítés, vízgazdálkodás, vízzel kapcsolatos vegyészeti ágak, vízzel kapcsolatos környezetvédelmi alap vagy mesterképzési kar és szak hallgatói pályázhatnak. BSc 4. félévtől, 3,51-es átlag felett jelentkezhettek rá 2022. október 15-ig. Részletek: https://kekbolygoalapitvany.hu/osztondij-es-gyakornoki-programok/fontus-vizugyi-es-kornyezetvedelmi-hallgatoi-osztondij/

 

Építőmérnöki Kar honlapján jegyzett ösztöndíjak

 

Álláshirdetések

A Schönherz Bázis munkaerő-közvetítő cégen keresztül keres (akár pályakezdő) építőmérnököt egy budapesti cég, melynek fő profilja a mérnöki tervezés és kivitelezés, tanácsadás valamint a környezetvédelem.

Angol nyelvismeret szükséges,

AutoCAD tapasztalat előny.

 

Az ASE Rosatom keres Paksra vízépítőmérnököt, alapvetően Paks II tervek véleményezésére, egyeztetésére, koordinálására.

Angol szakmai nyelvismeret szükséges. Pakson albérletet biztosítanak, illetve esetlegesen bejárást 40-50 km távolságból.

Bővebb információ, jelentkezés: Romenda Tamás (tamas.romenda@afry.com)

 

A Puraset Kft. (gyártási és kutatás-fejlesztési tevékenység ivó- és technológiai víztisztításban) lehetőséget biztosít a felsőoktatásban szakirányon tanuló hallgatók számára a gyakorlati/TDK/diplomaterv munkájukban a szakmai konzultációra.

Jelentkezés: Dr. Zádor István (istvan.zador@puraset.hu)

Emellett jelenleg is keresnek víztechnológia tervező / gépészmérnököt 1-3 év szakmai tapasztalattal, angol nyelvtudással Budapesten vagy Jászfényszarun.

 

Az Aquacomplex Kft. tervezőmérnök / szerkesztő munkakör betöltésére keres új kollégát víziközmű és csapadékvíz-elvezető rendszerek tervezése és úttervezés szakterületen is.

Infrastruktúra-építmérnöki területen szerzett BSc vagy MSc diplomával rendelkezők jelentkezését várják.

 

Az Ádám és Társa Kft. öntözéstechnikai szakembert keres önálló munkavégzésre debreceni központi irodájába és partnereik öntözéstechnikai rendszereinek kiépítésére országos kiszállással.

A megjelölt végzettség: öntözési szakmérnök vagy egyéb, releváns agrárképzettség.

Részletek itt.

 

A VIZITERV Consult Kft. Építőmérnök munkatársakat keres Statikus tervező és Vízépítő tervező feladatokra. Változatos tervezési projektek, esetenként terepi munkálatok, bejárások. Pályakezdők és tapasztalattal rendelkezők jelentkezését is várják.

Angol és/vagy francia nyelvtudás előny.

Jelentkezés, bővebb infó: titkarsag@viziterv.hu

 

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság folyó- és tógazdálkodási referens munkakörbe várja a diplomával rendelkező víz- és környezetgazdálkodási, mérnöki, építőmérnöki vagy vízépítő mérnöki végzettséggel rendelkező leendő munkatársát.
Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Részletek a www.kdvvizig.hu honlapon.