Ösztöndíjak, álláshirdetések

Állásajánlatról vagy ösztöndíjlehetőségről szóló felhívását Dr. Baranya Sándor tanszékvezető úrnak kérjük eljuttatni a baranya.sandor@emk.bme.hu e-mail címen.

 

 

Ösztöndíjak, pályázatok

 

Építőmérnöki Kar honlapján jegyzett ösztöndíjak

 

Álláshirdetések

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság

árvízvédelmi referens

munkakörbe keres környezetmérnök, vízépítő mérnök, építőmérnök, ár- és belvízvédelmi szakmérnök, infrastruktúra-építőmérnök végzettséggel rendelkező jelöltet, 2023. október 2. jelentkezési határidővel. Részletek a https://www.ovf.hu/rolunk/allasajanlatok/allaspalyazat---arvizvedelmi-referens honlapon.

 

A Schönherz Bázis munkaerő-közvetítő cégen keresztül keres (akár pályakezdő) építőmérnököt egy budapesti cég, melynek fő profilja a mérnöki tervezés és kivitelezés, tanácsadás valamint a környezetvédelem.

Angol nyelvismeret szükséges,

AutoCAD tapasztalat előny.

 

A Puraset Kft. (gyártási és kutatás-fejlesztési tevékenység ivó- és technológiai víztisztításban) lehetőséget biztosít a felsőoktatásban szakirányon tanuló hallgatók számára a gyakorlati/TDK/diplomaterv munkájukban a szakmai konzultációra.

Jelentkezés: Dr. Zádor István (istvan.zador@puraset.hu)

Emellett jelenleg is keresnek víztechnológia tervező / gépészmérnököt 1-3 év szakmai tapasztalattal, angol nyelvtudással Budapesten vagy Jászfényszarun.

 

Az Aquacomplex Kft. tervezőmérnök / szerkesztő munkakör betöltésére keres új kollégát víziközmű és csapadékvíz-elvezető rendszerek tervezése és úttervezés szakterületen is.

Infrastruktúra-építmérnöki területen szerzett BSc vagy MSc diplomával rendelkezők jelentkezését várják.

 

A VIZITERV Consult Kft. Építőmérnök munkatársakat keres Statikus tervező és Vízépítő tervező feladatokra. Változatos tervezési projektek, esetenként terepi munkálatok, bejárások. Pályakezdők és tapasztalattal rendelkezők jelentkezését is várják.

Angol és/vagy francia nyelvtudás előny.

Jelentkezés, bővebb infó: titkarsag@viziterv.hu